FRA BÅD

Proffessionel guidning fra båd


Vi tilbyder to typer af ture: den ene type tur er at du/I charterer hele båden til en privat gruppe, hvor I bestemmer hvilken type fiskeri du/I ønsker. Den anden type tur er en fællestur, som vi kalder “hop-om-bord” ture, her bookker du en plads på en på forhånd fastlagt tur. Udover fedt fiskeri er “hop-om-bord” turen også en glimrende mulighed for at møde nye fiskekammerater.

Turens omdrejningspunkt er naturligvis fiskeriet, men undervejs på sejlturen er der en fantastisk ”sightseeing” fra vandsiden. Turene foregår i naturskønne områder, som er i en klasse for sig selv.

Havørred safari fra båd fishnship.dk

Havørred safari fra båd

Fuld charter eller Luksus charter

Der er i det Sydøstfynske område nogle rigtig fine havørredpladser, der åbner sig på en helt ny måde da vi med vores specialindrettede båd hurtig kan komme frem til og rundt mellem pladserne både de kendte og de ikke så kendte. Vi kan dyrke kastefiskeri og/eller drop-of-fishing fra båden. PS det er havørredsæson hele året!

Helnæsbugten fishnship.dk

Helnæsbugten & Øer

Hop om bord tur

Tag med på turen og få Helnæsbugtens bedste hotspots serveret på en ny måde. Der er nogle rigtig fine havørredpladser i Helnæsbugten, der åbner sig på en helt ny måde når vi med vores specialindrettede båd hurtig kan komme frem til og rundt mellem pladserne. 

Thurø fishnship.dk

Thurø - 360 graders havørred revir

Hop om bord tur

Tag med på turen og få Thurøs bedste hotspots serveret på en ny måde. Der er nogle rigtig fine havørredpladser rundt om Thurø, der åbner sig på en helt ny måde når vi med vores specialindrettede båd hurtig kan komme frem til og rundt mellem pladserne både de kendte og de ikke så kendte.

Fyns Østkyst fishnship.dk


Den Fynske Østkyst

Hop om bord tur

Tag med på turen og få Østkystens bedste hotspots serveret på en ny måde. Der er nogle rigtig fine havørredpladser på Den Fynske Østkyst, der åbner sig på en helt ny måde når vi med vores specialindrettede båd hurtig kan komme frem til og rundt mellem pladserne både de kendte og de ikke så kendte. 

Fladfisk fishnship.dk

Fladfisketur på Svendborgsund

Hop om bord tur

Om sommeren er der et superfint fiskeri efter fladfisk i Svendborgsund. Med erfarne skipper og fiskeguide bag roret er der gode chancer for fangst af skrubber, ising og rødspætter. Med Svendborg som udgangspunkt for turen ligger Svendborgsund åben for fantastiske natur- og fiskeoplevelser.

Årstidens fisk fishnship.dk

Årstidens fisk

Fuld charter eller Luksus charter

Om foråret, sommeren og i efteråret er der et superfint fiskeri efter mange forskellige slags fisk, blandt andet: torsk, makrel, sej, hornfisk, havørred og fladfisk, hvilket er oplagt til en hyggelig familietur eller lignede.

Makrel fishnship.dk

Makrel på Svendborgsund

Hop om bord tur

Om sommeren er der et super fint fiskeri efter makrel i Svendborgsund. Med erfarne skipper og fiskeguide bag roret er der gode chancer for fangst og spændende oplevelser til søs. Med Svendborg som udgangspunkt for turen ligger Svendborgsund åben for fantastiske natur- og fiskeoplevelser.

Skarø fishnship.dk

Skarø - 360 graders havørred revir 

Hop om bord tur

Tag med på turen og få Skarøs bedste hotspots serveret på en ny måde. Der er nogle rigtig fine havørredpladser rundt om Skarø, der åbner sig på en helt ny måde når vi med vores specialindrettede båd hurtig kan komme frem til og rundt mellem pladserne både de kendte og de ikke så kendte.

Svendborgsund fishnship.dk

Svendborgsunds svedige pladser 

Hop om bord tur

Tag med på turen og få Svendborgsunds bedste hotspots serveret på en ny måde. Der er nogle rigtig fine havørredpladser på Svendborgsund, der åbner sig på en helt ny måde når vi med vores specialindrettede båd hurtig kan komme frem til og rundt mellem pladserne både de kendte og de ikke så kendte.

torsk fishnship.dk

NytårsTorskeSjov 2021

Hop om bord tur

Tag med på en hyggelig omgang NytårsTorskeSjov. Efter julen og alle dens godter trænger vi allesammen til lidt frisk luft. Og hvem vil ikke gerne imponere gæsterne nytårsaften med at servere selv- og friskfanget torsk?

Frisk havluft, runder med brunner, godt selskab, kransekage & bobler, lækker sandwich & god øl, frisk fisk og senere muligheden for anerkendelse som kok er alle gode grunde til at komme afsted på fisketur.

FISH 'N' SHIP's

 NYHEDSBREV