Havørred safari fra båd

Fuld charter


Der er i det Sydøstfynske område nogle rigtig fine havørredpladser, der åbner sig på en helt ny måde da vi med vores specialindrettede båd hurtig kan komme frem til og rundt mellem pladserne både de kendte og de ikke så kendte. Vi kan dyrke kastefiskeri, sightfishing og/eller drop-of-fishing fra båden. PS det er havørredsæson hele året!


Udgangspunktet for turen er enten: Nyborg, Lundeborg, Svendborg eller Faldsled Havn.


Havørred safari indeholder:

  • Toptrimmet fiskebåd
  • Certificeret fiskeguide
  • Agn
  • Alt påkrævet sikkerhedsudstyr
  • Passagerforsikring


Båden lever naturligvis op til de krav og retningslinjer, der stilles af søfartsstyrelsen, samtidig med at den lever op til vores egne høje krav om funktionalitet i forhold til fiskeri, som er: rummelig, højt fribord med gelænder, kasteplatform for og agter, sødygtigt og solid, kan sejle relativ hurtig, så vi kan dække noget vand/fiskepladser, den kan sejle på lavt vand og komme helt tæt på land, den har god plads til styrmand og 4 gæster og fedt ekkolod og kortplotter.

Kombinationen af stedkendt fiskeguide og vores båd er et stærkt koncept, der videreudvikler en fynsk signaturvarer – nemlig fiskeri efter havørred. Vi tilføjer det en ekstra dimension ved at tilbyde sejlads til og guidning på ellers ikke fremkommelige fiskepladser – vi gør med andre ord eventyret muligt.


Mødested & tid: efter aftale

Antal deltagere: max 4 personer

Pris: 4 timers tur (hele båden) 3495 kr. 

        8 timers tur (hele båden) 4495 kr. 

        Prisen er pr. tur og ikke pr. person og

        kan således deles mellem deltagerne.

Forespørgsel

Kontakt os og fortæl om jeres ønsker, så vender vi tilbage med et oplæg, der passer til netop jeres tur!

 
 
 
 
 
 
 
 

FISH 'N' SHIP's

 NYHEDSBREV