KURSER

Kurser - bliv en bedre fisker eller kom godt i gang


Vil du gerne optimere dine fangster eller har du svært ved at knække koden på kysten? Så tag med på et af disse gennemprøvede fiskekurser og få spændende og inspirerende undervisning. Vi laver havørredkurser (flue & spin) og begynderkurser.

Havørred fluefiskeri fishnship.dk

Fluefiskeri efter Havørred

Kom godt videre!

Vil du gerne i gang med fluefiskeri, optimere dine fangster eller har du svært ved at knække koden på kysten? Så tag med på disse gennemprøvede fluekurser og få spændende og inspirerende undervisning ved nogle af Danmarks bedste og smukkeste kyststrækninger.

Fiskekurser fishnship.dk

Kom godt i gang

Drømmer I om at fange fisk? Men ved ikke rigtig hvordan eller går det i fisk på den trælse måde når I prøver? Så tag med på et sjovt, målrettet og lærerigt fiskekursus, der er specielt tilrettelagt efter jeres ønsker og behov. I kommer hjem med masser af tips og tricks til jeres næste fisketure. Vælg mellem kyst, mole/havn eller put & take.

Havørred spinnefiskeri fishnship.dk

Spinnefiskeri efter havørred

Kom godt videre!

Vil du gerne optimere dine fangster eller har du svært ved at knække koden på kysten? Så tag med på disse gennemprøvede havørredkurser og få spændende og inspirerende undervisning ved nogle af Danmarks bedste og smukkeste kyststrækninger.

Dit havørred kursus

Selvvalgt dato og lokalitet

Vil du/I gerne optimere jeres fangster eller har I svært ved at knække koden på kysten? Så laver vi gerne et havørredkursus tilpasset jeres ønsker og behov. I vælger tid og sted og vores lokalkendte instruktører leverer spændende og inspirerende undervisning. 

FISH 'N' SHIP's

 NYHEDSBREV