GRUPPER

Events for grupper & familier

Herunder er der nogle bud på hvordan en fisketur kan se ud. Lad jer inspirere. Turens udformning afhænger af jeres ønsker, budget, gruppestørrelse, årstid og fiskesæson. Kontakt os og fortæl om jeres ønsker, så vender vi tilbage med et oplæg, der passer til netop jeres tur! 


Knæk & bræk

Fisketur for grupper fishnship.dk

”Næsten alene på stranden……” 

En nøje sammensat gruppe bliver sendt ud på et “overlevelseseksperiment” i den “barske” Sydfynske natur. I skal ved og på vandet med et begrænset udvalg af hjælpemidler på egen hånd skaffe ingredienserne til dagens hovedmåltid. Den Sydfynske natur og Det Sydfynske Øhav danner rammerne for jeres tur.

Fisketur for grupper fishnship.dk

Øl, Røg og Hornfisk

I skal på guidet hornfisketur fra kyst og båd sammen med fiskeguide og skipper Claus Eklundh Christensen. Med erfarne skipper og fiskeguide bag roret er der gode chancer for fangst og spændende oplevelser til søs. Med Sydfyn som udgangspunkt for turen, ligger Svendborgsund, Den Fynske Østkyst og Det Sydfynske Øhav åben for spændende fiskeri fra båd.

Fisketur for grupper fishnship.dk

Årstidens fisk - Fisketur fra båd

I skal på fisketur sammen fiskeguide og skipper Claus Eklundh Christensen. Vi skal fiske efter årstidens fisk. Med erfarne skipper og fiskeguide bag roret er der gode chancer for fangst og spændende oplevelser til søs. Med Svendborg, Nyborg eller Spodsbjerg som udgangspunkt for turen, ligger havet åben for spændende fiskeri fra båd. Alt efter sæson indbyder det til fiskeri efter fladfisk, hornfisk eller makrel.

Fisketur for grupper fishnship.dk

Østkysthustlers

En tur på kysten på Sydføstyn med fiskeguide. Skal I fange havørreder og/eller hornfisk ved nogle af Europas bedste og smukkeste kyststrækninger? Så skal I med os på fisketur på Sydøstfyn! Maj måned indtager hornfiskene kysterne, der fanges havørred året rundt i det fynske og pladserne varierer fra små vige over fjorde til åben kyst. 

Fisketur for grupper fishnship.dk

Fiske-søen

En dag hvor hygge, fiskeri, fællesskab, mad, bål, røg, oplevelser og sammenhold er i fokus. Ved fiske-søen lægges der helt naturligt op til en hyggelig fisketur med fokus på en unik fællesoplevelse i uvante rammer. Formålet er at give jer en anderledes og uforglemmelig oplevelse, der kombinerer natur, fiskeri og lækker mad. Samtidig er der tid og rum til skæg og ballade, hyggesnak på bredden og en masse spændende oplevelser og lidt konkurrence.

Fisketur for grupper fishnship.dk

Havørredsafari i det Sydfynske Øhav

I skal på guidet havørredtur fra kyst og båd sammen med fiskeguide og skipper Claus Eklundh Christensen. Med erfarne skipper og fiskeguide bag roret er der gode chancer for fangst og spændende oplevelser til søs. Med Sydfyn som udgangspunkt for turen, ligger Svendborgsund, Den Fynske Østkyst og Det Sydfynske Øhav åben for spændende fiskeri fra båd.

Fisketur for grupper fishnship.dk

Kuttertur på Langelandsbæltet

Er I friske på en kuttertur? Frisk havluft, morgenbrød, Fernet Branca, runner med brunner, godt selskab, kaffe & kage, lækker frokost, god øl og lækker vin, frisk fisk og senere muligheden for anerkendelse som kok er alle gode grunde til at komme af sted på fisketur. Alt efter årstid fisker vi efter sild, makrel eller fladfisk.

Fisketur for grupper fishnship.dk

Havørred & hygge

på Fishing Lodge Fyn

På dette to dags kursus lærer I at knække koden på kysten, og dermed optimere jeres fangster på de danske kyster. Det lærerige fiskekursus med spændende og inspirerende undervisning foregår på de Sydfynske kyster, som har nogle af Danmarks bedste og smukkeste kyststrækninger. Udover fiskeri bliver der god tid til at mærke naturen, eftertanke, hygge, sjov og spas.

Fisketur for grupper fishnship.dk

Kuttertur på Øresund

Er I friske på en kuttertur? Frisk havluft, morgenbrød, Fernet Branca, runner med brunner, godt selskab, kaffe & kage, lækker frokost, god øl og lækker vin, frisk fisk og senere muligheden for anerkendelse som kok er alle gode grunde til at komme af sted på fisketur. Fisketuren foregår på Øresund. Alt efter årstid fisker vi efter sild, makrel eller fladfisk.

Har I lyst til en unik fællesoplevelse i den danske natur med den store familie, vennerne eller som polterabenden, fødselsdag mm., så er en fisketur den oplagte aktivitet.  Vi tilbyder skræddersyede ture, hvor en anderledes oplevelse med natur, lækker mad og fiskeri er i centrum. En god fisketur, åben himmel og hygge omkring et bål skaber godt samvær og fællesoplevelser. 


Turen kan have udgangspunkt fra kysten, vores båd, en sø, en tomastet skonnert eller en kutter. Formålet med turen er at give deltagerne en anderledes oplevelse, som kombinerer natur, fiskeri og samvær. Der er tid og rum til samtale, eftertanke, sjov og spænding. 


Vi sørger naturligvis for alt det praktiske, hvilket gør det let for jer at komme på fisketur. Vi sørger for fisketegn, alt nødvendigt udstyr og professionelle og passionerede undervisere. Vores instruktører er danskcertificerede fiskeguides. 


Vi står også gerne for forplejning. Vi tilbyder alt fra ’mad over bål’ til foodtruck til gourmet. Jeres egne friskfangede fisk kan naturligvis også indgå i menuen. En sand kulinarisk oplevelse!


Om I er en lille eller stor gruppe, har vi alt nødvendigt udstyr, personale og erfaring til at gøre jeres tur til en særegen oplevelse.


Knæk & bræk

FISH 'N' SHIP's

 NYHEDSBREV